La Carmen ha canviat la plantilla

28.9.10

Heu vist quina plantilla tan xula s'ha posat la Carmen al seu blog? A la propera sessió ens explicaràs a tots d'on l'has tret, eh maca?

A la propera classe veurem com fer servir una plantilla que no sigui de les pròpies de blogger, veurem com personalitzar-la i com traduir-la. Treballarem amb unes pincellades de codi CSS i HTML. També instal·larem un contador de visites i probarem de fer-lo anar.

Mentrestant, si voleu anar probant amb el tema plantilles us passo un parell de pàgines d'on podeu descarregar les que més us agradin i començar a potinejar. A tenir en compte, sobretot, que si ara feu servir una plantilla de 3 columnes (la central on van les entrades + 2 de menús) i canvieu a una altra de dues columnes (la central + 1 columna de menú) teniu el risc de perdre els gadgets de la columna adicional, así que abans de fer el canvi prengueu la precaució de moure els gadgets a una sola columna.

3 comentaris:

gloria dijo...

Ei,la pagina de les plantilles molt bonica. Hi ha coses espectacular. Quant creativitat junta!! El que no me'n surto és en canviar la foto del perfil. La intento, i dic perque és això, HO INTENTO i prou, i no me'n sutro. La vull agafar de Facebook i no sé que passa que no reconeix el format?? És possible?? O soc jo que m'embolico??

Taller de Blogs dijo...

Perquè primer has de guardar la foto del facebook al teu ordinador, i després pujar-la al teu perfil. Malauradament, no es pot traspassar directament :)

montsaco dijo...

Hola! he estat treballant molt i he aprés a canviar la plantilla , estic molt contenta! Ara intentare fer més deures.M´agrada molt!!!
Gracies.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wibiya widget